Etablera & Utveckla företag

I Karlskoga bor drygt 30 500 människor och är Örebro läns näst största kommun.
De närmaste grannkommunerna är Degerfors, Kristinehamn och Storfors. Ca 30 minuter öst från Karlskoga ligger Örebro och åker man väster ut ca 45 minuter finns Karlstad. Karlskoga ligger i Värmland men tillhör Örebro län.

Karlskoga är en av Sveriges ingenjörstätaste kommun med en stark försvars- och kemiindustri som är mycket viktigt för regionen. Handel, besöksnäring och tjänstesektorn växer i Karlskoga och har många välmående företag som bidrar till ett attraktivt Karlskoga.

Vi hjälper dig att hitta rätt

För företag som är intresserade av att etablera sig i Karlskoga hjälper vi gärna till att guida till rätt instans gällande lokaler, mark, tillstånd, bygglov, nätverk, sport, föreningar, friluftsområden etc. Vi är breda, har ett stort nätverk och har samverkan med alla aktörer som ger bra förutsättningar för arbetsmarknaden.

Vi vill väldigt gärna ge dig och ditt företag de bästa förutsättningar för att etablera din verksamhet i vårt område. Hör av dig till oss så berättar vi hur vi tänker när det gäller att ge bästa möjliga service till dig som vill etablera och utveckla verksamhet här i Karlskoga.

Vårt fokus är att arbeta för Karlskogas bästa.