Nyhet

Nygammal medarbetare

Skrivet av Andrine Svensson den 2 februari, 2018

Från den 1 februari hälsar vi Camilla McQuire välkommen till vårt team på Karlskoga Näringsliv & Turism. Hon kommer att arbeta som näringslivsutvecklare.

Camilla är ett bekant ansikte hos oss, då hon under många år arbetade med Centrumutveckling i Karlskoga. Efter det arbetade hon som näringslivsansvarig i Gullspångs kommun i ett par år.

Det senaste året har hon varit projektledare och destinationsutvecklare på Alfred Nobels Björkborn, något hon även kommer att fortsätta med på halvtid hela 2018.

”Hos oss kommer hon att främst att arbeta med näringslivsutveckling. Hennes uppgifter består i att planera och anordna företagsbesök, nätverksträffar och andra mötesplatser. Hon kommer även att driva andra projekt och uppdrag, agera vägledande för företag som söker kontakter och hjälp. Hon kommer även att vara en resurs gällande kommunikation, administration och representera bolaget i olika sammanhang”, berättar VD Martina Björck.

”Det ska bli otroligt spännande att få skapa mötesplatser för näringslivet och att få utveckla Företagslots, en funktion hjälper dig som företagare i mötet med kommunens olika verksamheter. Rent konkret kan det handla om att underlätta företagens tillväxt genom rådgivning, effektiva tillståndsprocesser, finansieringslösningar och nya nätverk”, berättar Camilla.

Vill du komma i kontakt med Camilla finns hon på camilla.mcquire@karlskoganaringsliv.se och 070-29 89 260

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för senaste nyheter, evenemang och information från näringslivet.