Motorsportveckan

Skrivet av Karlskoga Näringsliv den 10 september, 2017
12 juni 2019
17:00

Karlskoga Motorsportveckan kommer att arrangeras för sjätte gången 2018 mellan den 12 – 17 juni.  Under några späckade dagar avgörs tävlingar samt bjuds på uppvisningar och utställningar med bland annat jetski, flyg, enduro,  banracing, traktorpulling, bilutställningar på minst fyra arenor runt om i Karlskoga.

Flera av disciplinerna har SM status och på Karlskogas Motorstadion avgörs Sveriges Historiska Grand Prix. På arenorna bjuds förutom tävlingarna upplevelser i form av utställningar, prova-på aktiviteter, försäljning och andra publika aktiviteter. Vi kommer även att vidareutveckla ”Konst, Fart & Design” som genomfördes för första gången 2017.

Hela arrangemanget knyts samman i centrum där man förutom att umgås kan äta och dricka gott samt följa tävlingar, aktiviteter och njuta av underhållning. För näringslivet anordnar vi en trevlig tillställning i samband med invigningen då alla våra partners deltar och under veckan genomförs ett antal seminarier med olika teman.

Målsättningen med Karlskoga Motorsportvecka är att åter sätta motorstaden, Karlskoga, i centrum på motorsportkartan precis som under Gelleråsbanans glansdagar på 1950 och 60-talen. Karlskoga Motorsportvecka har blivit veritabla succéer genom åren och allt pekar på med 2017-års upplagan i ryggen så kommer arrangemanget att bli ännu större, bättre och ytterligare stärka bilden av Karlskoga som en event- och upplevelsestad.

Missa inte tillfället att utnyttja affärsmöjligheterna i samband med årets höjdpunkt för näringslivet i Karlskoga.

Skicka oss en intresseanmälan om du/ditt företag vill engagera er på något sätt  så hör vi av oss.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för senaste nyheter, evenemang och information från näringslivet.