Mat & Prat 13 mars

Skrivet av Camilla McQuire den 21 december, 2018
13 mars 2019
11:10 - 13:00 Karlskoga Hotell

Andra onsdagen i varje månad ordnar näringslivsorganisationerna en nätverkslunch, Mat & Prat.

Gäster bjuds in till föredrag, kommunen informerar om aktuella ämnen och projekt och näringslivsorganisationerna informerar om kommande aktiviteter.

Vill ditt företag informera om något så hör av dig till camilla.mcquire@karlskoganaringsliv.se

Program till den 13 mars:

  • AB Karl Hedin Bygghandel etablerar sig i Karlskoga.De finns idag på 43 orter från Östersund i norr till Trollhättan i söder. Med närmare 500 anställda och en omsättning om ca 2,4 miljarder är bygghandeln den största och mest expansiva delen i koncernen AB Karl Hedin.
  • Karlskoga blir butik nummer 44. Varje butik är anpassad efter de lokala förutsättningar som råder på varje ort. Det gäller både sortiment och unika kundlösningar.

Övrigt:

Samarrangörer till Mat & Prat informerar om kommande projekt & arrangemang

Anmäl dig här nedanför

Anmälan senast måndag den 11 mars kl. 11:00

Tänk på att hotellet endast tar emot kortbetalning.

När du genomför bokningen kommer vi att spara information om dig. Informationen som sparas används för att hantera din bokning och upprätta deltagarförteckningar som ibland kan komma att publiceras. Du kan när som helst begära ut informationen. På vissa av våra event fotograferar vi i dokumentations- eller marknadsföringssyfte, vill du inte vara med på bild, maila oss innan, eller säg till vår personal eller fotografen.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för senaste nyheter, evenemang och information från näringslivet.