Mat & Prat 13 februari

Skrivet av Camilla McQuire den 21 december, 2018
13 februari 2019
11:10 - 13:00 Karlskoga Hotell

Varje månad ordnar näringslivsorganisationerna en nätverkslunch, Mat & Prat.

Gäster bjuds in till föredrag, kommunen informerar om aktuella ämnen och projekt och näringslivsorganisationerna informerar om kommande aktiviteter.

Vill ditt företag informera om något så hör av dig till camilla.mcquire@karlskoganaringsliv.se

Program till den 13 februari:

  • I framtiden behöver Sverige fler tekniker och entreprenörer. Men de senaste åren har ansökningarna till tekniska utbildningar minskat. Komtek vill vända trenden.
  • Till Komtek, kommunala teknik- och entreprenörskolan, kommer man för att ha roligt. Barn, ungdomar och vuxna skapar, experimenterar och löser tekniska utmaningar. Med stöd av inspirerande handledare i välutrustade lokaler och generöst med material, verktyg och maskiner.
  • Teknikintresset väcks och fördjupas och kreativiteten utvecklas. Det ger ett tekniskt själförtroende. Genusperspektivet är självklart. Komtek jobbar för att bryta traditionella könsroller och öka flickors teknikintresse.

Övrigt:

Samarrangörer till Mat & Prat informerar om kommande projekt & arrangemang

Anmäl dig här nedanför

Anmälan senast måndag den 11 februari kl. 11:00

Tänk på att hotellet endast tar emot kortbetalning.

När du genomför bokningen kommer vi att spara information om dig. Informationen som sparas används för att hantera din bokning och upprätta deltagarförteckningar som ibland kan komma att publiceras. Du kan när som helst begära ut informationen. På vissa av våra event fotograferar vi i dokumentations- eller marknadsföringssyfte, vill du inte vara med på bild, maila oss innan, eller säg till vår personal eller fotografen.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för senaste nyheter, evenemang och information från näringslivet.