Mat & Prat 11 september

Skrivet av Camilla McQuire den 15 augusti, 2019
11 september 2019
11:10 - 13:00 Karlskoga hotell

Andra onsdagen i varje månad ordnar näringslivsorganisationerna en nätverkslunch, Mat & Prat.

Gäster bjuds in till föredrag, kommunen informerar om aktuella ämnen och projekt och näringslivsorganisationerna informerar om kommande aktiviteter.

Vill ditt företag informera om något så hör av dig till camilla.mcquire@karlskoganaringsliv.se

Program till den 11 september:

Vilka är de främsta faktorerna som svenskarna efterfrågar när de söker nytt jobb? Hur viktigt är det egentligen med ett starkt arbetsgivarvarumärke?

Detta, och mycket mer, får du svar på i Randstad Employer Brand Research – världens mest omfattande oberoende employer branding-undersökning utförd av Kantar TNS på uppdrag av Randstad. Rapporten presenterar värdefulla insikter om employer branding som hjälper arbetsgivare att forma sitt arbetsgivarvarumärke för att attrahera och behålla rätt medarbetare.

För presentationen står Marie Svärd som jobbar som regional director på Randstad. Hennes härliga personlighet, stora mod och goda ledarskap är något jag imponeras mycket av, säger Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult, Randstad och en av Maries medarbetare.

Övrigt:

Samarrangörer till Mat & Prat informerar om kommande projekt & arrangemang

 

Anmäl dig här nedanför – senast måndag den 9 september kl. 11:00

Tänk på att hotellet endast tar emot kortbetalning.

När du genomför bokningen kommer vi att spara information om dig. Informationen som sparas används för att hantera din bokning och upprätta deltagarförteckningar som ibland kan komma att publiceras. Du kan när som helst begära ut informationen. På vissa av våra event fotograferar vi i dokumentations- eller marknadsföringssyfte, vill du inte vara med på bild, maila oss innan, eller säg till vår personal eller fotografen.