Bussresa till Elmia Subcontractor

Skrivet av Camilla McQuire den 18 september, 2018
15 november 2018
07:30 - 22:00

Elmia Subcontractor är en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp. Här kan du se innovationer och geniala lösningar, framtidens konstruktioner, smarta material och spännande produkter. Träffa företag som du har koll på idag och de nya som kommer med nästa steg i utvecklingen. Över 1200 utställare från ca 30 länder och mässan besöks av närmare 17 000. Sällan har du chans att på så kort tid träffa så många som är knutna till underleverantörsindustrin.

Vår bussresa erbjuder ett ‘all inclusive’ paket där du och dina kollegor har möjlighet att besöka mässan effektivt och smidigt under en dag.
Vi utgår från Möckelnföretagens samlingsmonter Nobeltorget som finns på plats tillsammans med ett tiotal företag och vi kan garantera att resan kommer att ge dig både kunskap, inspiration och nya kontakter.

När du genomför bokningen kommer vi att spara information om dig. Informationen som sparas används för att hantera din bokning och upprätta deltagarförteckningar som ibland kan komma att publiceras. Du kan när som helst begära ut informationen. På vissa av våra event fotograferar vi i dokumentations- eller marknadsföringssyfte, vill du inte vara med på bild, maila oss innan, eller säg till vår personal eller fotografen.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för senaste nyheter, evenemang och information från näringslivet.