Ledigt konsultuppdrag som ekonom på deltid

Är du utbildad ekonom och trivs som bäst när du får jobba med hela bredden av det ekonomiska området? Söker du en arbetsplats som genomsyras av prestigelöshet, glädje och strävan efter att utvecklas? Då finns här ett spännande konsultuppdrag för dig.

För ett konsultuppdrag hos Degerforsbyggen söker vi nu en ekonom på deltid. Vi erbjuder en arbetsplats där prestigelöshet och framåtsträvan genomsyrar verksamheten och där du som ekonom får jobba med en bred palett av arbetsuppgifter. Detta är ett konsultuppdrag om 50% där du anställs hos AxÖ Consulting och hyrs ut till vår kund. Vi välkomnar även ansökningar från dig som kan agera underkonsult.

Här trivs du som söker en arbetsplats där klimatet är prestigelöst och utvecklingsorienterat och med en arbetsmiljö som innebär många skratt och där alla bidrar och kommer till tals. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i företagets administrativa team, som arbetar med dagliga frågor rörande ekonomi och administration, och leds av en administrativ chef. Uppdraget innefattar att stödja uppföljningen av bolagets ekonomi, sköta daglig bokföring och ekonomisk administration, upprätta deklarationer, ta fram kontrolluppgifter till berörda myndigheter, leverera och analysera statistik samt stämma av resultat och balanskonton. Du kommer också att sköta kontakten med externa parter så som bank och leverantörer i ekonomiska ärenden samt bistå vid bokslut och revision.

Sista ansökningsdag: 9 april